Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

20.07.2024 15:51

Пропагандистський концерт у т.о. Бердянську

cf004273-f14f-4b9a-a0bd-c78ce5929a61.png

Скаржились? Отримуйте. Окупанти вирішили нарешті влаштувати якусь розвагу у колишньому курортному раю. Вочевидь, до фейкової влади Бердянська дійшли чутки, що навіть нечисленні туристи із так званих «ДНР» і «ЛНР» невдоволені відпочинком, бо окрім брудних пляжів, медуз та сміття на вулицях їх тут ніхто не чекає - жодних розваг. Тож, запросили столичних гостей. Бо, як інакше відпочивати і надихатись, якщо не під звуки «ZOVу» та «Артистів Z»?

В Бердянському палаці культури відбувся концерт московської агітбригади «Артисти Z» на чолі із лесею кір та місцевого музичного гурту колаборантки юлії ваченкової. Вирішили вони підняти бійцям та окупантам моральний дух, бо кому ж ще у Бердянську піднімати настрій такими піснями?.. 

💔 Під час заходу росіянка леся кір згадала, як дитиною проводила літо у Бердянську. Тоді, як бердянці згадують лише шалені курортні сезони у рідному місті, масштабні концерти відомих зірок і нормальне, вільне життя. А зараз - суцільний «день бабака» із пропагандистськими заходами на підтримку окупантів.

d7ad88d5-7d3a-4523-b26f-af5d31df8be6.jpg