Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

16.07.2024 10:13

Акція солідарності

66967b49dbce1__Акція-солідарності.png

❤️ Кременчук — місто-побратим Бердянська. До повномасштабного вторгнення наші міста тісно співпрацювали — багато кременчуцьких родин приїздили до нашого Азовського моря на відпочинок. Бердянськ - Серце Азову, Кременчук - серце Придніпровʼя.

Наразі Бердянськ понад два з половиною роки перебуває в російській окупації, але наші люди продовжують боротися. Серед бердянців чимало активістів спротиву, які щодня висловлюють непокору у будь-який можливий спосіб! Один із них - розповсюдження жовтих стрічок, як символу незламності та протидії кремлівським загарбникам.

Памʼяті кожного загиблого героя-партизана та в знак прояву дружніх відносин із жителями спорідненого міста у Кременчуці пройшла акція солідарності. Учасники, ВПО з Бердянської громади, організатори та представники місцевої влади відкрили символічну алею солідарності в сквері Поштовому, поблизу міської ради, а також запалили свічки памʼяті і повʼязали жовті стрічки.

«Кожен з наших сімей так чи інакше має якісь гарні емоції пов’язані з містом Бердянськ. Ми розуміємо, що якби щось було з Кременчуком, то якби десь були такі промені підтримки для нас, то нас би це гріло. І ми хочемо сьогодні нашу енергію передати місту Бердянськ", — розповів організатор акції Артем Ряса.

☀️ Бердянська міська військова адміністрація також висловлює щиру вдячність за підтримку наших людей у такі важкі часи. Такі заходи додають моральної стійкості та натхнення у подальшій боротьбі із ворогом. Ваша турбота та увага показують справжню братерську любов та єдність, яка існує між нашими містами. Дякуємо кожному жителю Кременчука за вашу небайдужість і готовність допомагати. Разом ми сильніші, і разом ми здолаємо всі випробування!

Як відбулась акція у Кременчуці на знак солідарності з містом-побратимом Бердянськ - дивіться у сюжеті журналістів «Кременчуцьких новин».

6b51613c-02df-4142-b700-acead287f695.jpg 6f125864-18d2-4449-b2dc-bf35d5cf9f67.jpg 2f0d5505-a728-4224-95c3-b9d955a51add.jpg