Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

15.07.2024 12:37

Окупаційна політика «руського міру» в дії

669532303fa86__Окупаційна-політика-«руського-міру».png

Окупаційна політика «руського міру» в дії: як у Бердянську вербують дітей до московитської церкви

У тимчасово окупованому Бердянську загарбники продовжують свою підступну політику русифікації та знищення української ідентичності. Загарбники намагаються ретельно «обробити» найуразливішу категорію – дітей. Зокрема вони заохочують батьків віддавати малечу до створеної рашистами так званої «Бердянської гімназії імені новомучеників і сповідників Бердянських».

За гучними обіцянками «гармонійного розвитку» криється чітка мета – виховати покоління зомбованих, слухняних рабів системи. Що пропонують окупанти?

🔻«Навчання відповідно до Федерального державного освітнього стандарту» – тобто, повне ігнорування української освітньої програми та насадження російських наративів.
🔻«Розвиток особистості на основі православних християнських цінностей» – читайте: промивання мізків ідеологією «руського міру» та московського патріархату.
🔻«Вивчення основ православної культури, церковного співу та церковнослов'янської мови» – замість української мови, літератури та історії.

Окупанти намагаються змалку виховати покоління без власної думки та національної ідентичності. Їм потрібні боязкі, слухняні виконавці, які не ставитимуть зайвих запитань і сліпо виконуватимуть накази.

❗️Таке «навчання» – це пряма загроза майбутньому України. Окупанти намагаються вкрасти не лише нашу землю, а й наших дітей, їхні уми та душі.

Але ми віримо, що ці плани приречені на провал. Бердянськ був, є і буде українським містом, а наші діти виростуть вільними, мислячими громадянами незалежної України.

d0d49fe2-ba70-44b4-bdf4-f5ed55fb20db.jpg