Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13.07.2024 14:12

Бердянськ тоне у смітті

669277af14f77__Бердянськ-тоне-у-смітті.png

Останні декілька місяців фейкова влада Бердянська успішно закривала очі на наростаючі гори сміття на вулицях міста. Але, зараз місцевим жителям вже урвався терпець - на численні скарги «адміністрація» не реагувала і їм довелося залучити до розголосу російських активістів із «Народного фронту». Останні провели поверхневий рейд і раптом виявилося, що понад 30 сміттєвих майданчиків захаращені побутовими та іншими відходами. 

«Новый мусорный оператор установил пластиковые баки, взамен старых железных. Но, старые контейнеры никто не забрал, их заботливо положили на бочок до лучших времен. Отдельный вопрос - это горы мусора вокруг площадок, который никто не вывозит, и он благоухает в сорокоградусную жару», - пишуть кремлівські активісти.

Бердянці також намагаються достукатися до сауленка: 

«Не только, там не убирают но и на посёлке 8 марта , при въезде убрали и всё, а дальше не надо там не видно», - додають люди.

Днями окупанти звітували, що від початку 2023 року мінприроди передало на окуповану територію регіону 63 од. спецтехніки та 6200 сміттєвих баків. Про необхідність покращення екологічної ситуації наголосив також і в.о. міністра природи олександр воробйов, який приїздив до Бердянського підприємства «ЭкологияРесурс».

Але, так зване «керівництво міста» ніяк не коментує ситуацію і як її будуть вирішувати. Бердянці бідкаються, що з урахуванням температурних умов та тотальним ігноруванням проблеми з боку «влади» у місті спалахне епідемія.