Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10.07.2024 17:17

У Бердянську московитська церква зомбує дітей

668e9a7a1f16e__Зомбування.png

⛪️ У тимчасово окупованому Бердянську російські загарбники активно використовують церкву як інструмент пропаганди та контролю над населенням. Вони намагаються впровадити своє духовенство у всі сфери життя міста, створюючи ілюзію «нормальності» окупаційного режиму.

Так днями у Чернігівському районі окупанти організували захід до так званого «Дня сім'ї, любові та вірності», залучивши представника «Бердянської єпархії рпц мп» для проведення «години духовності». У такий спосіб окупаційна влада намагається нав'язати свої цінності та ідеологію через релігійні інституції.

Окупанти не гребують використовувати церкву навіть у спортивних заходах. Особливо тривожним є втручання окупаційної церкви в освітню сферу - через створену окупантами «православну гімназію» вони намагаються контролювати освітній процес, нав'язувати молоді проросійську ідеологію під виглядом релігійного виховання та зрощувати нове покоління фсб-шників в рясах.

❗️Таким чином, церква окупантів фактично перетворилася на інструмент пропаганди, який використовується для маніпуляції свідомістю мешканців окупованих територій.

46e39adb-2f74-4c87-899e-dd0a2a36fa48.jpg 1c7d5c2b-a7cb-4511-acef-96f5f5ffbe52.jpg