Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

25.06.2024 11:39

Окупанти в Бердянську «готуються» до зими

667ae7d830578__Окупанти-в-Бердянську-«готуються»-до-зими.png

Бердянці постійно скаржаться на комунальні колапси, що виникають в місті раз за разом - кожного дня у різних районах міста немає або води, або світла, що вже казати про тортури морозами без опалення взимку. Та фейкова влада й надалі намагається створити картинку паралельної реальності, де вони все роблять, все встигають і навіть перевиконують -, як у Союзі. 

Зокрема, сьогодні сауленко зібрав засідання загарбницького штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду. Виявляється, у Бердянську «все чудово» і план з підготовки до зими виконаний на 30% і це вони ще постарались і перевиконали показники. 

Але, «багато залежить від фінансового стану», тож наказали стягнути борги із підприємств і залучити до цього процесу також шефів із Твері. Дефіцит профільних фахівців у всій комунальній сфері зберігається, адже «звичайним людям» окупанти не бажають виплачувати зарплату. Інше діло - тверським помічникам - на них вся надія. Утім, бердянці впевнені, що вся допомога тих «шефів» - лише прикриття для відмивання грошей, і відобразиться вона лише у звітах кремлю, а не на стані бердянських теплових мереж.

b3981dd4-3e71-4884-9cdc-20123d9d0177.jpg