Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

23.06.2024 16:01

«Обіцянки» щодо вирішення проблем водопостачання

667864d90b7ff__«Обіцянки»-щодо-вирішення-проблем-водопостачання-.png

💧❌ У Бердянську окупанти продовжують годувати містян обіцянками щодо вирішення проблем водопостачання та водовідведення

Напередодні фейкова влада міста гучно заявила, що до осені всі проблеми з мережами будуть вирішені завдяки роботі 17 фахівців з російського «Тверьводоканалу».
Окупанти хваляться, що привезли 7 одиниць спеціальної техніки та нібито без зупинок ведуть укладку нових водопровідних і каналізаційних труб.

Однак реальність виглядає зовсім інакше. Майже щодня в місті трапляється по кілька проривів труб, причому часто на тих ділянках, які вже неодноразово  «ремонтували» окупанти. Це свідчить про низьку якість робіт та використання неякісних матеріалів, але точно не про професіоналізм завезених з Твері працівників.

Окупанти стверджують, що роботи ведуться «без вихідних» та «без відключення води». Але насправді місто страждає від постійних аварій на мережах, а обіцянки загарбників залишаються лише словами.

Самопроголошений голова Бердянська Олександр Сауленко намагається створити враження, що окупаційна влада активно вирішує проблеми міста. Проте реальна ситуація в Бердянську далека від тієї, яку намагаються представити російські загарбники. 

Місто продовжує страждати від постійних аварій на водопровідних та каналізаційних мережах, а обіцянки окупантів про швидке вирішення проблем далекі від реальності.

7cfd75e7-9da7-4077-94a0-bafec192faa3.jpg