Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

18.06.2024 16:54

Ваучери для ремонту пошкодженого обстрілами житла

6671a73cb3389__Ваучери-для-ремонту-житла.png

Міжнародна організація з міграції за підтримки Європейського Союзу розпочала програму ваучерної допомоги для невідкладного ремонту житла, що зазнало пошкоджень внаслідок обстрілів. Про це йдеться на сайті МОМ.

❗️Програма триватиме до серпня 2024 року та має на меті допомогти людям швидко відремонтувати будинки, які постраждали від атак.

Долучитися до неї можуть українці, які проживають у Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Миколаївській, Одеській та Запорізькій областях. А також якщо вони зафіксували факт пошкодження житла, звернувшись до органів місцевої влади.

❗️За ваучери можна буде придбати: OSB-плити, піно-ізоляційні матеріали, ручний неелектричний інструмент (ножі, пилки, молотки), плівки, тенти, брезент тощо. Також вони дадуть змогу оплатити доставку матеріалів.

Українці, заявки яких схвалять, отримають SMS-повідомлення із подробицями програми та інструкцією з використання ваучера.

❗️Докладну інформацію про програму можна дізнатися за безкоштовним номером гарячої лінії МОМ: 0 800 215 015. Дзвінки приймають по буднях із 09:00 до 17:00.

📲Мінреінтеграції