Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

18.06.2024 14:16

Бердянськ відвідали «іноземні» журналісти

6671a1f56dbae__Бердянськ-відвідали-«іноземні»-журналісти.png

Окупаційні канали повідомили, що сьогодні у Бердянську «особливі» гості. «Голова міста» зустрів делегацію так званих «іноземних журналістів», які прибули із ознайомчим візитом з Китаю, Іспанії, Греції, Франції, Гани, Малі і навіть США. 

👀 Пропагандисти запевняють: загниваючий Захід бреше мас-медіа, тому найсміливіші акули пера приїхали до «новоросії», щоб побачити все на власні очі. 

Що саме протягом 2 годин показував, розказував Сауленко цим «гостям» і чим хизувався - замовчується. Так само вони зустрілися із лідерами "молодіжних організацій". Похвалили один-одного, пофотографувались, звітували. 

За словами російських писак, "журналісти", звісно ж, визнали, що «все набагато відрізняється від того, що їм розповідають у Африці». Тож, саме завдяки таким «сміливцям» правда все більше проникає в Західне суспільство.

Нагадаємо, нещодавно подібну зустріч провів і гауляйер балицький. Усі ці заходи - вже звична вистава для пропагандистської машини, яка ладна вважати "іноземним журналістом" будь-кого, хто має паспорт іншої країни та відрізняється від росіян за зовнішніми ознаками.

1.jpg 2.jpg 3.jpg