Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17.06.2024 15:20

Рашисти привласнюють здобутки України

667030da7a229__Привласнення-здобутків-України.png

Російські загарбники в черговий раз намагаються привласнити собі заслуги України у відновленні міської інфраструктури окупованого Бердянська. Цього разу йдеться про модернізацію потужної водопровідної насосної станції продуктивністю 45 000 кубометрів на добу.

🔧 Окупанти розповсюджують брехливі обіцянки про ремонт будівлі та покрівлі станції, заміну насосного обладнання, арматури та встановлення нової автоматичної системи управління. Все це нібито має бути профінансовано за рахунок так званого «спеціального казначейського кредиту».

💧Насправді ж усі ці роботи з модернізації водопровідної станції були успішно завершені ще у 2020 році за рахунок інвестиційної програми КП «Бердянськводоканал».  Тоді було встановлено польські насосні агрегати з частотними перетворювачами та повною автоматизацією і диспетчеризацією.

Окупанти цинічно привласнюють собі заслуги України, розповсюджуючи фейкові новини про нібито започатковані ними інфраструктурні проекти. Насправді ж діюча влада намагається відновити підприємства та комунікації, які прийшли в занепад під час окупації.

❗️Захоплені міста відчувають гостру нестачу ресурсів для відбудови через економічну блокаду з боку окупантів. Водночас російська пропаганда розповсюджує маніпулятивні меседжі про «відновлення» Бердянська за рахунок Росії. Фактично ж відбувається присвоєння здобутків українців та руйнація існуючої інфраструктури.

1.jpg