Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13.06.2024 17:40

Бердянськ потрапив до програм «відпочинку» рф

666b507f7d6b3__Бердянськ-потрапив-до-програм-«відпочинку»-рф.png

🌊 Екскурсійно-туристична компанія з Ростовської області рф включила тимчасово окупований Бердянськ до своїх турів на вихідні дні. Головними критеріями для вибору цього нового маршруту були названі «безпека», «транспортна доступність» та «співвідношення ціни і якості послуг».

Такі «туристичні» плани окупантів є нічим іншим, як спробою закріпити результати агресії та анексувати тимчасово окуповані території шляхом їх інтеграції в економічний і транспортний простір рф. 

Та попри старанну роботу над пропагандистською картинкою «нового курортного міста для росіян»,  реальність далека від фантазій рашистів. 

❗️Місто перебуває в жахливому стані через комунальний колапс, спричинений російською окупацією. Бердянці регулярно сидять без світла через так звані «ремонтні роботи» окупантів. Пориви на водогонах стали нормою.

Спроби окупантів продемонструвати Бердянськ як безпечний курорт виглядають цинічною насмішкою для українців, позбавлених елементарних умов для гідного життя. Деокупація стане єдиним шляхом до відродження міста.