Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

12.06.2024 17:21

В т.о. Бердянську відзначили так званий «день росії»

6669c06e8aeeb__Так-званий-«день-росії».png

В окупованому російськими загарбниками Бердянську 12 червня відзначали так званий «день росії». Місто було захаращене російськими триколорами, пропагандистськими банерами та іншою символікою окупантів.

На центральних вулицях та площах містечка проводилися масові заходи на честь цього російського «свята». На ці пропагандистські збіговиська були зігнані працівники бюджетних установ, комунальних підприємств та учасники різноманітних молодіжних пропагандистських організацій. 

Але найбільшим піком «святкування» дня росії були заходи з величезними триколорами. Представники фейкової влади разом з рядженими у кокошники студентами розгорнули стяг довжиною 25 метрів прямо на дворі захопленого окупантами БДПУ.

Та попри всі намагання російських окупантів нав'язати українському населенню Бердянська чуже їм «свято» росії, з усією цією пропагандистською мішурою та демонстраціями «відданості» країні-агресору, їм не вдасться подолати вільний дух місцевих жителів. 

Бо український народ - нескорений, і ніякі спроби денаціоналізації та руської навали не зможуть розтоптати його прагнення до свободи та відстоювання своєї ідентичності на рідній землі.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg