Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

12.06.2024 11:30

Поліцейський із Бердянська долучився до Сил безпеки та оборони

6669b8a76cb2f__Історія-поліцейського-із-Бердянська.png

💪 «Бути осторонь – це не про мене», - поліцейський із Бердянська Валерій Качуровський долучився до Сил безпеки та оборони

Звільнити захоплені ворогом території та повернути до мирного життя маленьких українців – головна мета досвідченого правоохоронця.

Про приклад сили та мужності нашого земляка розповідає Поліція Запорізької області.

На своєму професійному шляху Валерій Качуровський чимало років присвятив роботі з дітьми. Спочатку працював у кримінальній міліції у справах неповнолітніх, потім - у ювенальній превенції поліції. Згодом перейшов до сектору протидії домашньому насильству. 

Після повномасштабного вторгнення рашистів і окупації рідного Бердянська Валерій продовжив роботу на підконтрольній Україні території області.

Правоохоронець із 25-річним стажем та батько двох дітей говорить: 

«В умовах війни робота поліцейських зосереджена не тільки на протидії кримінальному середовищу. Зараз у пріоритеті допомога мирному населенню, а особливо дітям. Вони – наше майбутнє, а ми повинні їх оберігати від жахіть, які приносить за собою збройна агресія та окупація. Тому прийняв тверде рішення долучитися до складу Сил безпеки та оборони для боротьби з російськими загарбниками».

Нещодавно колеги урочисто провели заступника начальника сектору протидії домашньому насильству Запорізького районного управління поліції Валерія Качуровського на пенсію, але не на відпочинок. Зараз він проходить етап бойового злагодження, а невдовзі боронитиме державу та наближатиме нашу перемогу!

1.jpg 2.jpg 3.jpg