Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08.06.2024 18:31

Про ситуацію з водозабезпеченням у Бердянську

666580ceacc17__Масові-відключення.png

💧Попри чисельні рапорти про ремонти від окупаційної влади, ситуація з водозабезпеченням у Бердянську залишається критичною. Чи не кожного дня у місту трапляються прориви водогонів, змушуючи бердянців днями сидіти без води. 

Аварійні прориви трубопроводів, іноді повторні, та масові відключення стали нормою через некваліфіковані дії російських комунальників. Безпорадність окупантів визнали навіть у так званому «шефському регіоні» -  Твері. 

Днями до Бердянська «з робочим візитом» прибули заступник міністра ЖКГ Тверської області Олександр Беляков та керівник місцевого «Тверь Водоканалу» Андрій Радченко. Таким чином, росіяни з Тверської області, чиї комунальні служби не можуть впоратися з проблемами у власному регіоні, намагаються залучатися до вирішення питань в окупованому місті. 

Безпорадність загарбників стає дедалі очевиднішою для усього світу. Поки вони лізуть зі своїми «порадами» в окуповані міста, їхній брак професіоналізму лише посилює той занепад, на який вони перетворили життя мирних українських громад.

1.jpg