Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

28.05.2024 15:26

До уваги ветеранів та їх родин

6655f31d42e2c__До-уваги-ветеранів.png

Після звільнення з лав ЗСУ, кожен(на) ветеран(ка) стикаються із низкою викликів та проблем, повертаючись до цивільного життя. Реінтеграція - це дуже важливий і непростий процес, який необхідно пройти кожному(ій). Психологічний стрес, відсутність роботи, проблеми зі здоровʼям, непорозуміння з боку суспільства - це лише частина тих викликів, що стоять перед вами. Ми розуміємо, наскільки важко може бути знайти своє місце у мирному житті після повернення з фронту і хочемо допомогти.

З метою створення спеціального простору реінтеграції та підтримки ветеранів, Бердянська міська військова адміністрація звертається до громадян, які вже завершили військову службу (починаючи з 2014 року), взяти участь в опитуванні. Ми прагнемо якомога краще зрозуміти ваші потреби. 

📝Ваші відповіді допоможуть нам створити ефективніші програми підтримки та разом знайти шляхи подолання тих чи інших проблем. 

Якщо ви вже пройшли певний шлях адаптації у цивільне життя і досягли успіхів, просимо вас поділитися своїм досвідом, щоб підтримати і надихнути своїх побратимів, заповнивши цю форму

Збудуємо спільноту, де кожен ветеран відчує підтримку і розуміння!
Ми пишаємося вами і дякуємо за вашу службу! Ви не самі! 💙

1.jpg