Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

24.05.2024 14:07

Вітаємо бердянців із закінченням навчального року 2023-2024

665078f6d94a5__Вітаємо-із-закінченням-н.р..png

🎊 З нагоди закінчення навчального року проведено урочистий захід у форматі онлайн, до якого долучились випускники бердянських шкіл, педагогічні колективи закладів середньої освіти м. Бердянська та Бердянська міська військова адміністрація. 

🏆 За високу педагогічну майстерність та внесок у формування особистості та розвиток учнівської молоді Бердянська міська військова адміністрація нагородила бердянських педагогів та працівників відділу освіти грамотами і подяками. Голова БМВА Вікторія Галіціна звернулася до них із привітанням та вдячністю: 

 «Минув ще один навчальний рік в умовах війни та окупації. Працювати під час війни, з невизначеністю та постійними викликами надзвичайно складно. Проте показники роботи наших колективів, наші учні та випускники засвідчують, що ці труднощі нам вдається подолати з гідністю.
Вітаю усіх із успішним завершенням ще одного навчального року, який кожному подарував нові знання, звершення і плани на майбутнє! Щиро дякую! Тримаймося!»
, - зазначила Вікторія Галіціна. 

📑 Крім того, цього року випускники отримають свої перші документи про освіту: 612 учнів - свідоцтво про здобуття середньої освіти (з них 76 - із відзнакою), і 408 випускників отримають свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти (з них 45 претендентів на нагородження Золотою медаллю і 5 - срібною)

💫Успіхів вам, натхнення та нових досягненнь! Памʼятайте, що перед вами увесь цивілізований світ!

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg