Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

24.05.2024 12:33

Вигадки про курортний сезон у Бердянську

665068a938cd1__Казки-про-курортний-сезон.png

Нещодавно так званий «глава Бердянского округа» олександр сауленко заявив, що цьогоріч в Бердянську очікують на пів мільйона туристів. Гостей планують залучати переважно із окупованих Луганської та Донецької областей, бо для росіян наше місто «ще занадто тривожне». 

Але, як і де цих примарних туристів планують зустрічати? Раніше ми писали, що до курортного сезону окупанти готують 20 бердянських готелів, яких зобовʼязали пройти всі перевірки на «безпечність» та сплачувати податки країні-терористу. Однак, перед початком літа в місті досі панує повний безлад. Як би окупанти не намагалися створити ілюзію підготовки та благоустрою, містяни спростовують: 

«Місто стало страшенно занедбане 😢»
«Дуже сильно розмило Косу» 
«Комунальники досі не поприбирали на Приморці після шторму, про яке відновлення міста і цілому може йти мова, аж смішно». 
«У нас те саме,,що й відбулося в Абхазії- від курорту не залишилося нічого. Є лише орки», - коментують ситуацію бердянці.

На доказ цього у соціальних мережах публікують фото з занедбаних пляжів та громадських місць - все понівечене стихією та заросле багатомісячною травою. 

📹 Та попри все загарбники намагаються рекламувати «райський відпочинок» у Бердянську, залучаючи блогерів із «днр», щоб на брудні міські пляжі приїхав бодай хтось, хто не боїться перебувати там «де літають бомби і свистять кулі». 

Фото: соціальні мережі

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg