Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17.05.2024 20:07

Співпраця між Бердянськом і Бояркою

6647abef5f841__Партнерські-відносини.png

Бердянськ і Боярка Київської області налагоджують партнерські відносини 

Керівництво Бердянської громади з робочим візитом відвідали Боярку Київської області. За його результатом досягнуто домовленості про налагодження співпраці між громадами.

Голова Бердянської МВА Вікторія Галіціна разом з представниками команди зустрілись з головою Боярської МТГ Олександром Зарубіним та фахівцями виконавчого комітету Боярської міської ради.

📝 За результатами візиту закладено основу поглиблення співпраці між громадами та документального оформлення партнерських відносин. Домовлено про обмін досвідом організації роботи, підготовки та впровадження спільних проектів з підтримки ВПО, міжнародної співпраці та ін. 

На території Боярської громади, силами американського мецената Делл Лой Хансена побудовано містечко для забезпечення житлом внутрішньо-переміщених осіб. Закладено наступні черги будівництва нерухомості. 

«Висловлюю подяку голові громади Олександру Зарубіну за закладення основ для подальшої поглибленої співпраці, керуючій справами виконкому Ганні Саламатіній за організацію плідних зустрічей та всім фахівцям Боярської міської ради за обмін досвідом та спільну ефективну роботу», - відзначила за підсумками візиту Вікторія Галіціна.
1.jpg 2.jpg 3.jpg