Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

17.05.2024 13:52

Бердянських дітей збираються відсилати у Чувашію

664754b83ab4c__Відпочинок-у-Чувашії.png

Замість рідного моря та теплого клімату вдома - «відпочинок» у забрудненій та злочинній чувашській республіці. Цьогоріч окупанти знову планують відіслати 300 українських дітей з рідного Бердянська за півтори тисячі кілометрів у Чебоксари. 

Там вже активно готуються «приймати гостей» і промивати мізки новими «програмами відпочинку». Все згідно з пропагандистькими методичками - заходи, присвячені історії росії та приналежності до країни-терориста захоплених територій.  

У бердянських дитячих таборах дитинство не живе. Цьогоріч окупанти обіцяли відкрити філіал «Артек» на базі «Червоної гвоздики» за наказом диктатора-путіна. На це виділили мільйони рублів, однак, схоже на все, що їх «засвоїли» по кишеням загарбників та колаборантів. Ніяких реконструкцій там не було, персоналу також одиниці. Початок першої зміни росіяни анонсували вже на 25 травня. Однак, штат працівників досі не набраний: у соціальних мережах рашисти щодня запрошують туди на роботу вихователів, вожатих, педагогів-психологів, покоївок, слюсарів, електромонтерів, прибиральників тощо. Але, вочевидь, працювати на окупантів ніхто не збирається, в тому числі без зарплатні, адже кризова ситуація із виплатами «бюджетникам» зберігається вже декілька місяців поспіль і навряд-чи зміниться.

1.jpg 2.jpg