Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13.05.2024 12:32

Завершено реалізацію грантового проєкту за підтримки БО «Українська освітня платформа»

6641fcd600801__Завершено-реалізацію-грантового-проєкту.png

💙💛 У співпраці з Бердянською міською військовою адміністрацією та виконавчим комітетом Бердянської міської ради завершили реалізацію грантового проєкту «Психологічна підтримка дітей з Бердянської громади у м. Запоріжжі». 

👦 👧 З лютого по травень педагог-психолог провела серію занять з арт-терапії, які відвідали діти ВПО і приймаючої громади. Кожна зустріч була сповнена теплом, творчістю та підтримкою, а кожен учасник залишався зарядженим позитивними емоціями та новими навичками. Діти не лише з користю проводили час, а й ближче познайомилися та здружилися один з одним.
✍️ Лише декілька відгуків про проєкт від батьків:

«Моїй доньці надзвичайно сподобалася участь у заняттях з арт-терапії. Вона поверталася додому заряджена позитивними емоціями. Дякуємо організаторам за таку чудову можливість для наших дітей!»
 «Як батько, я вражений впливом занять арт-терапії на мого сина. Він став більш відкритим та впевненим. Щиро дякую команді за турботу та підтримку у такий складний час!»
«Наша родина вдячна за цей чудовий проєкт, який допоміг нашій доньці зменшити страхи. Заняття з арт-терапії стали справжньою опорою для нас у складні часи. Дякуємо за вашу роботу і теплу атмосферу!»

👨‍👩‍👧 Протягом проєкту на запит батьків було організовано індивідуальні консультації психолога та проведено тренінги в рамках курсу «Ефективне батьківство під час війни».
🎨  Усі заходи були проведені в укритті, у спеціально облаштованому просторі. Для цього ми придбали 866 одиниць обладнання і матеріалів. 
Вдячні кожній родині, яка долучилася до нашого проєкту, кожному партнеру за віру в нашу ідею, і кожному фахівцю, що допомагали її реалізувати.

Щиро дякуємо БО «Українська освітня платформа» за те що підтримали нашу ідею і профінансували проєкт.
✨ Невдовзі плануємо облаштувати жіночий простір, де мами зможуть проводити час поки діти займатимуться арт-терапією. Адже заняття продовжуватимуться.
👨‍👨‍👧‍👦  Продовжуватимемо й надалі у співпраці з ОМС робити життя людей більш комфортним та посилювати безпеку жителів і соціальну згуртованість громад! 💙💛

 ГО «Міць Азова»

1.jpg