Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08.05.2024 08:02

День пам'яті та перемоги

663b8b151bca8__День-пам'яті-та-перемоги.png

Сьогодні, 8 травня, відзначається День пам'яті та перемоги - важливе свято, яке символізує перемогу над нацизмом у Другій світовій війні та вшанування пам'яті мільйонів загиблих. 

Сьогодні ми разом згадуємо імена тих, хто пройшов дорогу до перемоги, поплатившись за неї власним життям. Кожен з них - це символ мужності, сили та відданості своїй Батьківщині. Їхні подвиги залишаться назавжди в серцях нащадків.

Це свято нагадує нам про важливість мирного співіснування та взаєморозуміння. Воєнні події минулого, хоч і трагічні, стають для нас важливим уроком і попередженням. Вони нагадують, як важливо бути єдними та захищати свою Батьківщину.

Сьогодні історія, на жаль, повторюється, і Україна знову перебуває у стані війни, а наші землі окуповані загарбниками. Проте наразі ми маємо іншого ворога, з яким десятки років тому боролися пліч о пліч проти нацистського режиму.

Нехай живе пам'ять про тих, хто віддав своє життя за нашу сьогоденну свободу. Їхній героїчний вчинок завжди буде джерелом натхнення та підтримки.

1.jpg