Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

02.05.2024 13:52

Бердянський Центр розвитку «Вундеркінд» зустрічає гостей

66337deca978a__Центр-розвитку-«Вундеркінд».png

Великдень - одне з найбільших християнських свят, на яке з вірою, надіями та сподіваннями чекають усі українці. 
Напередодні Великодніх свят до майбутніх першокласників Центру розвитку «Вундеркінд» із солодкими подарунками завітали начальник відділу освіти Бердянського міськвиконкому Тетяна Фурманова, директор Бердянської гімназії №2 Наталія Данилова та директор Бердянського Центру дитячо-юнацької творчості ім. Є. Руднєвої Олег Балабан. 

Центр розвитку «Вундеркінд» розпочав свою роботу в березні 2024 року. Діти, які перебувають в Запоріжжі, мають можливість працювати в офлайн форматі, адже заняття проводяться в облаштованому укритті в безпечних умовах. А для тих, хто перебуває в будь-якому куточку світу, проте бажає підготуватися до навчання в школі, тривають онлайн-заняття, де для майбутніх  школяриків організовано онлайн-зустрічі за різними напрямками: з математики, логіки, підготовки до письма, англійської мови, STEM, читання. На заняттях  діти через гру вчаться рахувати, читати по складах, формувати й висловлювати думки, і, найголовніше, комунікувати з однолітками.  

Підготовка майбутніх першачків до навчання в школі триватиме і влітку, тому запрошуємо всіх бажаючих долучитися до занять. 

📲 РЕЄСТРАЦІЯ ЗА QR-КОДОМ або за посиланням https://forms.gle/THuF1apKCDX8cnGM8

 Запрошуємо всіх бажаючих!

Освітяни Бердянська щиро вітають усіх із світлим святом Воскресіння Христового й бажають МИРУ й ПЕРЕМОГИ Україні,  добра, віри, надії та злагоди в кожному домі!

1.jpg 2.jpg 3.jpg