Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

25.04.2024 15:00

Вкрадене у бердянців житло роздадуть рашистам

662a66cede930__Вкрадене-житло.png

Мета російських загарбників на ТОТ - привласнити все, що тільки можливо. Авжеж, житловий фонд не став виключенням - його окупанти «націоналізують» і таким чином буквально крадуть житло мешканців Бердянська та інших захоплених міст, які виїхали на підконтрольну Україні територію. 

На вкрадені квартири в рашистів свої плани: аби нагородити місцевих зрадників та заохочувати мешканців рф переїжджати на «нові території», тим самим штучно змінюючи етнічний склад населення, кремлівський диктатор Путін розпорядився «забезпечити безкоштовним житлом певні категорії населення».

Серед цих «категорій» - рятувальники, поліцейські, прокурори та військові рф. Простими словами, безкоштовну квартиру або виплату на купівлю/будівництво житла можуть отримати самі рашисти та наближені до них колаборанти. А зважаючи на те, що з виплатами в окупантів регулярно виникають проблеми, у справу піде крадене житло бердянців.

Крім того, працівники окупаційних органів влади, соціальної сфери, охорони здоров'я, культури та спорту можуть взяти іпотеку під 2% на те саме «націоналізоване» житло, яке називають «вторинним ринком». А щоб прискорити процес, росіяни встановили дату, до якої діє така пропозиція - 30 квітня 2025 року.

1.jpg