Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

21.04.2024 13:28

Форум «Єднаємо лідерів думок - єднаємо країну»

6625095893f63__Форум-регіонального-лідерства.png

Вікторія Галіціна долучилась до форуму регіонального лідерства «Єднаємо лідерів думок - єднаємо країну» 

19 квітня у Києві відбувся форум регіонального лідерства під гаслом «Єднаємо лідерів думок - єднаємо країну», організований USAID Україна та NDI Ukraine. Захід обʼєднав десятки місцевих лідерів з усієї України - це і воїни, і ветерани, і волонтери, і підприємці, і депутати «Слуги Народу». 

Спершу регіональні лідери взяли участь у панельній дискусії на тему «Майбутнє України: формування нової генерації відповідальних регіональних лідерів», і заслухали доповіді провідних експертів: Олександри Азархіної, Олександра Санченко, Марини Бардіни, Василя Вірастюка, Тетяни Єгорової-Луценко, Юрія Давиденко та інших. Обговорили проблеми ролей громад у формуванні майбутнього країни, яка важливість розбудови молодіжних мереж і проєктів, жіночого виміру в рамках регіонального лідерства, децентралізації, як фундаменту успішної країни тощо. 

Зі словом до учасників форуму звернулась і голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна на тему «Інструменти мотивації та утримування найкращих кадрів у регіонах»:

«Ми усвідомлюємо, що працівники, які перебувають в простої, на 2/3 від окладу не здатні забезпечити свої родини, тому змушені шукати інші варіанти працевлаштування. В довгостроковій перспективі ми розуміємо, що ці люди повністю інтегруються в приймаючу громаду і перспектива повернення фахівців на основне місце роботи після деокупації стає примарливою. Тому ми намагаємось створити умови для роботи на повний робочий час за визначеним місцем у Запоріжжі. Наразі ми працюємо над відкриттям декількох закладів для всебічного розвитку молоді. Це дозволить вивести з простою фахівців позашкільних закладів освіти, спортивного сектору, культури та ін», - зазначила Вікторія Галіціна. 

Чекаємо на деокупацію, готуємось до повернення додому, єднаємось заради Перемоги!

1.jpg