Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

16.04.2024 15:00

Моральний тиск на підростаюче покоління

661e87d8f05ad__Окупанти.png

Ворожа машина пропаганди налічує вже чимало способів навʼязування підростаючому поколінню українців «новой родіни». Це і численні «урокі мужества» в школах та формування «музеїв сво», залучення дітей до всіх можливих пропагандистських акцій та заходів, вивезення їх до росії під виглядом «екскурсій та оздоровлення», примус робити обереги для окупантів тощо. Загарбники намагаються у будь-який спосіб промити мізки наших дітей та стерти їх українську ідентичність, навʼязуючи борг перед «новай родінай». 

Нещодавно ординці вигадали ще один спосіб агітації військових угрупувань - у школу №2 приїхало так зване «регіональне відділення всеросійського студентського корпусу рятівників», звісно ж, у супроводі «народного ополчєнія». 

Хочуть створити окремий шкільний загін «рятувальників», щоб підготувати дітей до надзвичайних ситуацій, навчити надавати медичну допомогу і «правильно любіть родіну», - тобто начепити на них військове спорядження, щоб ті «відчули на собі всю відповідальність та хоробрість перед родінай». 

Таким чином росіяни намагаються ліпити з дітей своїх майбутніх поплічників, зробити їх більш прихильними до «нових господарів», а після залучити до лав своїх структур та окупаційного війська.

1.jpg 2.jpg