Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13.04.2024 18:24

Окупанти готуються до 9 травня

661b8d393795f__Окупанти-готуються-до-9-травня .png

Вже за місяць до «державно-патріотичного шабашу» 9 травня, у Бердянську почали підготовку. Так зване «побєдобєсіє» у самому розпалі - «депутати-єдинороси» показово полірують на камеру памʼятні знаки та влаштовують «суботники», залучаючи молодь.

Особливо масштабно до усіх робіт путінські посіпаки залучають школярів, студентів і дітей з санаторію «Бердянський». Таким чином під виглядом корисних справ, підростаюче покоління «зомбують» ідеєю продовження боротьби з «нацистами». Трагедію Другої світової окупанти спотворюють і спрямовають на тотальну мілітаризацію свідомості та самовідданості «русскаму міру».

День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні окупанти та їх поплічники перетворили на культ нової загарбницької ідеології - «рашизму» із відповідними атрибутами: георгіївськими стрічками, вінками та акціями «Безсмертного полку». Цьогоріч окупанти запланували зібрати фотографії «дідів, що воювали» і згідно з традиціями імперської істерії обклеїти ними громадський транспорт, рекламні щити, електронні панелі у громадських місцях. Всі ці гіпертрофовані заходи закривають очі на справжнє обличчя війни і з гаслом «дєди ваєвалі» закликають багатьох ідейних російських імперошовіністів йти вбивати міфічних «бандерівців», які буцім-то бомблять мирне населення.

«Дєнь пабєди» для росіян - одна з головних частин ідеології путінського режиму, як «єдино правильне вчення», у якому замість живої памʼяті про велике горе та страждання, тріумфує агітпропаганда про війну «із загниваючим Заходом» та прославляє шизофренічні мрії-утопії про Новоросію.

1.jpg 2.jpg