Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10.04.2024 16:16

Школярам на ТОТ привезуть сумнівні зошити

6616e3861d131__Зошити-рф.png

📓 На захоплені території Запорізької області окупаційна влада планує завезти «правильні» зошити з зображеннями учасників великої вітчизняної війни та... Рашистів. Таким чином російські загарбники прагнуть навчити дітей «справжній» історії та прищеплювати «почуття патріотизму».

За словами кремлівських пропагандистів, основна причина «пробілів» у знаннях українських дітей - це зображення Людини-павука, Бетмена та Ілона Маска на обкладинках зошитів.

- Ось приклади для наслідування, які прищеплює Захід. Цінності росіян же глибші. І тим паче не Бандеру з Шухевичем, якими зомбують українців, - гордо заявляють пропагандисти.

Зошити мають отримати 173 школи Запорізької області, освітнім процесом у котрих керують окупанти та їхні прихильники. 35-40 зошитів і стільки ж мародерів, вбивць та маніяків - річний запас на одного учня. Загалом на ТОТ Запоріжжя та Херсонщини завезуть близько 20 тисяч екземплярів пропаганди у клітинку вже у травні.

❗️У такий спосіб ворог має на меті посилити дію російської пропаганди та винищувати українську ідентичність зі шкільних лав. Це - злочин, за який винуватці мають понести суворе покарання за законом.

1.jpg