Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08.04.2024 17:54

Ворог тероризує мешканців Бердянська

66143df071fff__Рашисти-тероризують-мешканців-Бердянська.png

Гауляйтер тимчасово окупованої Запорізької області Балицький повідомив про розширення сфери діяльності так званого «народного ополчения» - рашистського добровольчого формування. У Бердянську воно було створено ще у 2023-му році, проте тепер, за заявами гауляйтера, буде діяти по всьому захопленому регіону. 

Зрадники чинитимуть безчинства в Мелітополі, Енергодарі, Бердянську, Дніпрорудному, Якимівці, Кам'янсько-Дніпровську, Куйбишевому. Список населених пунктів зростає.

На «добровольців» окупаційна влада повісила функції охоронників, бойовиків, а також пропагандистів, водіїв та... комунальників. У перелік обов'язків «ополченцев» входить патрулювання громадських місць, ліквідація «схронів боєприпасів», виявлення «диверсійних груп». Крім цього, зрадники займатимуться патріотичним вихованням молоді, доставкою гуманітарної допомоги окупантам на передовій і благоустроєм територій.

❗️Таким чином, фейкова влада намагається посилити тиск на місцевих мешканців використовуючи звичайних запроданців, які заради любові до «русского міра» здаватимуть навіть власних друзів та сусідів.

1.jpg