Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

06.04.2024 16:12

У Бердянську дефіцит ліків

66118bad9b922__У-Бердянську-дефіцит-ліків.png

Сьогодні окупанти заявили, що в Запорізькій області сформований «нєсніжаємий» запас ліків і вони повністю закрили всі потреби громадян. Та чи так це насправді⁉️

💉Зокрема у Бердянську люди досі вимушені шукати всі можливі шляхи придбати лікарські препарати, особливо якщо мова йде про дефіцитні, адже у вільному доступі та аптечних пунктах важко знайти бодай щось, не говорячи вже про якість. Тому, серед місцевих мешканців досі залишається актуальною послуга «передачок». Попит був і залишається, тож бердянцям постійно пропонують можливість придбати «передачку» з Варшави:

«Послуга пошуку та відправки дефіцитних ліків та вітамінів у Бердянськ. Телефонуйте..»
«Їдемо в Варшаву, заберемо передачі: ліки, речі.»,
- постійно закликають перевізники.

Бердянці не втрачають надії отримати якісні лікарські засоби й з України:

«Хто може допомогти? Потрібно придбати на Україні ліки, дуже терміново! Оплачу всі збитки і доставку! Допоможіть», - неоднократно пишуть бердянці.

Або ж люди намагаються підтримувати та виручати один-одного на місці та перепродають щось із рук в руки. Варто зауважити, що зріс попит на препарати для лікування розладів з боку нервової системи:

«У кого є ліки «Гіацинтія»? В будь-якій кількості придбаю і заберу по будь-якій ціні!
«Доброго дня. Хто продає ліки «Феназепам», дуже потрібно людині похилого віку. Хто може допомогти? Пишіть. Дякую»,
- молять про допомогу бердянці.

❗️Окупанти, як завжди, намагаються створити ілюзію достатку на ТОТ, утім, не в змозі зробити для людей більше за чергову порцію відвертої брехні.

1.jpg