Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

24.03.2024 12:43

Окупанти зображають масову скорботу

6600516207b14__Намагання.png

У Бердянську та решті тимчасово окупованих міст Запорізької області рашисти вдаються до нових театральних постанов. Цього разу «рекламною кампанією» став теракт у концертному залі «Крокус Сіті Хол» у Підмосков'ї. За заявами росіян, внаслідок стрілянини загинуло понад 100 осіб, а диктатор путін традиційно заявив про причетність української сторони. 

Вже другий день поспіль окупанти проводять заходи, на яких «вшановують пам'ять загиблих», проте таким чином лиш підживлюють кремлівську пропаганду та намагаються покази «єдінство народа от Енергодара до Находкі». У Бердянську «єдінство» продемонстрували під час двох малочисельних заходів біля меморіалу «Вічний вогонь» та на площі Єдності.

«Жители Бердянска и всей Запорожской области разделяют боль всей России, потому что мы один народ, все радости и все скорби у нас одни на всех. Мы скорбим и негодуем, потому что видим новые вызовы со стороны мирового терроризма, услугами и методами которого пользуются недоброжелатели России», - пишуть пропагандисти.

❗️Та насправді ж такі акції лише зайвий раз демонструють те, що бердянців, які і решту мешканців України, не хвилюють проблеми держави-терористи. Те, що дійсно хвилює мешканців нашого міста - страждання, які завдають Бердянську рашисти з 2022-го року, та беззаконня російських спецслужб - затримання, катування та вбивства безневинних.

1.jpg 2.jpg