Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

21.03.2024 13:17

В Бердянську активізувалися шахраї

65fc6eec848d5__Шахраї.png

Місцеві мешканці повідомляють, що у місті та за його межами у селах знову промишляють так звані «гастролери». 

Небажані гості з території рф знову завітали на нашу землю, щоб обкрадати та залякувати людей. Зокрема, містяни жаліються, що поганці взялися за пенсіонерів:

💬 «Сьогодні стався випадок із моєю мамою!! Вона вже похилого віку. Дуже. У Колонії зупинилась машина (номери та марку вона не запамʼятала) - спершу попросили допомоги, потім сказали, що приїхала роздавати пенсіонерам гуманітарку у вигляді ковдр та постільної білизни. Мама відмовилась, то вони почали вмовляти їх підвезти додому. Зайшли у квартиру!!! Тут я в шоці взагалі, стали вимагати сто тисяч, потім сімдесят!!! Із сусідньої кімнати вийшов онук і прогнав їх. А ті заходили в ліфт і сказали, що якщо у місті побачать, то заріжуть!!!! Попередьте рідних та близьких!!!» 
💬 «Жінка в автобусі також розповідала, що у них в селі бабушок також обманули. Прийшли у двір, бабушка добра, впустила. Їх було двоє, пропонували якийсь товар. Бабусі не вистачило грошей, попросила підождать поки піде візьме у борг у сусідки. Поки ходила, ті вкрали гроші і втікли!!! Добре так на бабушках зароблять»

❗️Закликаємо бути уважними і не вступати в діалог із незнайомцями, тим паче, якщо вони пропонують вам якісь послуги, товари чи поміч ❗️Не пускайте їх додому ❗️Будьте обережні і бережіть своїх рідних, особливо якщо вони поважного віку❗️

❓Про те, що відбувається у Бердянську, ✍️ пишіть нам на сторінку @bmva_brd або у месенджер на Фейсбук https://www.facebook.com/berdmisk?locale=uk_UA