Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

27.02.2024 08:25

2 роки в окупації...

65de03bee3672__2-роки-в-окупації.png

27 лютого 2022 року - новий трагічний день в історії Бердянська. З цього дня для кожного мешканця нашого міста наступила нова реальність. Життя в окупації, життя з «чистого аркушу» як внутрішньо-переміщеної особи в Україні, біженця закордоном чи військового. У кожного з нас є своя історія цієї війни... Для більшості з нас вона трагічна, але велике горе, біль і розпач завжди народжують нових Героїв. 

Сьогодні, в другу річницю окупації Бердянська, маємо пригадати всіх, хто виступив проти російської імперії зла. Всіх, хто в перший день після окупації з державними прапорами в обличчя ворогу заявив, що Бердянськ - це Україна! Всіх, хто переніс жахіття полону і катувань. Всіх, хто долучився до Руху опору на окупованій території. Наших юних Героїв Тіграна Оганнісяна та Микиту Ханганова... Кожного, хто віддав своє життя за Україну, за НАШ Бердянськ! 

Попри триколорну ганчірку над мерією, засилля пропаганди і заходів примусу Бердянськ не скорився. Адже Бердянськ - це люди. І де б не розкидала нас доля, ми всі об'єднані надією одного разу дізнатись - Серце Азова звільнено від рашистської навали! Щодня цю мету наближають наші військові. Тисячі бердянців в лавах ЗСУ роблять все можливе, щоб розбити ворога!

Бердянці не скорились! Бердянці стоять! Бердянці б'ються!

Віримо в ЗСУ і до зустрічі на Приморці! 💙💛

P.s.: своїми спогадами про рідне місто та зі словами підтримки нашим землякам в окупації поділились бердянці з ЗСУ.

🎥 Відео: Бердянська міська військова адміністрація