Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

25.02.2024 10:11

Дострокове голосування у фейкових виборах на ТОТ

65db4ac673866__Голосування.png

Настала сакральна дата для окупантів - після другої річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну, російські загарбники розпочинають дострокове голосування у фейкових, незаконних виборах президента рф на тимчасово окупованій території Запорізької області. 

Це означає, що виборчі комісії будуть здійснювати виїзди з урнами для голосування та бюлетенями. За словами окупантів, віддати свій голос може будь хто - варто лише показати документ, який підтверджує особу. Необхідність мати паспорт рф не уточнюється.

Першим етапом колаборанти носитимуть урни в населених пунктах поруч із лінією фронту, щоб дати змогу проголосувати зокрема російським військовим. Другим етапом - у віддалених районах та сільській місцевості, аби «дістати» кожного «виборця». 

Дострокові вибори та подомовий обхід - це черговий спосіб окупантів створити якомога більше пропагандистського контенту, щоб продемонструвати ілюзію підтримку злочинного путінського режиму. 

❗️Закликаємо бердянців не нехтувати власною безпекою! За можливості уникайте таких «гостей» та в жодному разі не вступайте із ними у конфлікт. Також не варто забувати, що будь-які рашистські вибори на ТОТ - незаконні, і всі прибічники та організатори будуть нести відповідальність❗️