Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

24.02.2024 09:32

2 роки від повномасштабного вторгнення

65d9acf8f151b__2-роки-війни.png

Сучасна загарбницька війна росії проти України триває довгих 10 років. Та останні 2, від запеклого 24 лютого 2022 року, стали найважчими, однак не скорили нас. 

Сьогодні ми згадуємо, як тоді, близько 4 ранку, Україна здригнулась від першого масового ракетного обстрілу. Страх, ненависть і розпач. Відтоді ми всі багато втратили - рідних, домівки, спокійне життя. Все змінилось - ми змінились, але не скорились і не впали.   

Цей другий рік війни лише доводить - українці не капітулюють. Це рік повернення багатьох захисників і дітей з російського полону додому. Цього року Гаага видала ордер на затримання диктатора путіна. Це рік численних успішних спецоперацій ГУР на водах Чорного моря та в повітрі. Рік відбудови, рік нових кроків до ЄС та цивілізованого світу. 

Ми не стоїмо на місці. І як би держава-терорист не намагалась нас знищити, ми чинимо опір і повертаємо своє. У нас є мета, нам є за що воювати і що захищати. Тож, як би не було важко, згадуймо шум рідних хвиль Азовського моря. 🌊 Нехай воно дарує нам наснагу у цій боротьбі, і ми неодмінно ще зустрінемось на узбережжі НАШОГО моря у вільному Бердянську. 

Слава Україні! 

1.jpg