Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

19.02.2024 10:36

ГУР інформує: на ТОТ прибули спецзагони з кремля

65d31eeae3856__ГУР-інформує.png

👉 Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує — держава-агресор росія посилює тиск та активізує заходи з імітації так званих «виборів путіна» на окупованих територіях.
 
☑️ Для створення фейкової картинки «підтримки» російського диктатора окупанти відрядили на поневолені території спеціально підготовлені загони, які куруватимуть фальсифікаціями та стежитимуть за роботами так званих «виборчих комісій».
 
✔️ Одне із завдань цих  загонів — до 10 березня 2024 року прозвітувати про готовність до «голосування» працівників підприємств на окупованих територіях, а також надати прогноз «підтримки» путіна.
 
☝️ Також у кремлі затвердили новий «порядок» проведення «голосування» на ТОТ України.
 
📇 Свіжа московська методичка передбачає, що взяти участь у незаконних «виборах» на поневолених територіях можна як з російським, так і з українським паспортом, ID-карткою чи іншим документом, який посвідчує особу.
 
❗️ Таке рішення засвідчує провал примусової паспортизації на окупованих територіях України, а також є черговим інструментом російських спецслужб для  виявлення «неблагонадійних» українців для здійснення репресій.
 
⚡️ За завданням із москви окупаційні адміністрації та пропагандисти активно поширюють фейки про начебто «85% підтримки» путіна на ТОТ України, а також просувають так звану систему «мобільний виборець», яка, зокрема, дозволяє «проголосувати» онлайн і «без реєстрації» на захоплених територіях Херсонської та Запорізької областей.

Головне управління розвідки МО України

1.jpg