Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

18.02.2024 17:50

10 років Небесної Сотні

65d244a0c7d59__10-років-Небесної-Сотні.png

18 лютого 2024 року минає 10 років з дня трагічних подій на Майдані Незалежності, коли жорстокі розстріли мирних протестувальників сколихнули всю Україну. Небесна Сотня стала символом незламності українського духу, прагнення до свободи, гідності та європейського майбутнього.

Наша боротьба за право жити у вільній, демократичній країні триває більше 10 років. За цей час нам вдалося втілити чимало позитивних змін: зміцнити демократичні інституції, розбудувати армію, продемонструвати єдність та стійкість перед ворожою агресією.

Однак наш одвічний ворог росія намагається будь-що нам завадити у нашому прагненні до побудови процвітаючої країни. 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, вчинивши жахливий злочин проти людства.

Сьогодні український народ знову змушений давати відсіч жорстокому агресору. І ми обов'язково переможемо! Переможемо, бо пам'ятаємо про подвиг Героїв Небесної Сотні. Переможемо, бо маємо незламний дух і прагнення до свободи. Переможемо, бо з нами весь цивілізований світ.

Слава Україні! Героям слава!
Пам'ятаємо про Небесну Сотню!
Віримо в Збройні Сили України!
Разом до перемоги!

Центр національного спротиву

1.jpg