Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

15.02.2024 17:31

У Бердянську рашисти показують вкрадені фільми

65ce43d948ec0__Вкрадені-фільми.png

Скільки б окупанти не намагались впровадити так зване імпортозаміщення, виходить або погано, або не виходить зовсім. Попри всі свої заяви російська влада не може відмовитись від західного продукту, особливо коли цей продукт підпадає під заборону - санкції. Це проявляється у будь-якій сфері життя і стосується навіть кінотеатрів.

🎫 Так у Бердянську, у так званому кінотеатрі «Космос», який прибрали до рук загарбники, анонсовано показ кількох стрічок: більшість з них російського виробництва, проте і дещо цікаве - наприклад, фільм «Бджоляр» та «Аквамен». І якщо останній вийшов в прокат ще у 2023-му році, то «Бджоляр» - геть нове кіно 2024 року. Демонструвати будуть, звісно, вкрадені піратські версії.

Відомо, що голівудські студії відмовились від роботи з рф через повномасштабну війну проти України. Більш того, у росії випуск фільму без прокатного посвідчення є адміністративним правопорушенням, за який можна отримати штраф до 100 тис рублів (близько 1600 доларів). Проте це не заважає рашистам у вкрадених кінозалах демонструвати західні фільми.

1.jpg