Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13.02.2024 11:29

Заняття з арт-терапії у рамках грантового проєкту за підтримки БО «Українська освітня платформа»

65cc5e744aa59__Арт-терапія-з-лого.png

Бердянська міська військова адміністрація продовжує заняття з арт-терапії для маленьких бердянців 6-10 років. 👩‍👧‍👦

Зовсім скоро вже звичні для наших діток заняття стануть ще цікавішими. Наші партнери ГО «Міць Азова» стали переможцями конкурсу суспільно важливих проєктів від БО «Українська освітня платформа».

На базі нашого гуманітарного штабу буде реалізовано проєкт «Психологічна підтримка дітей ВПО з Бердянської МТГ у м. Запоріжжі». Будуть придбані нові матеріали та обладнання для арт-терапії та облаштовано комфортний та сучасний простір, щоб заняття стали більш цікавими та корисними.

Слідкуйте за нашими оголошеннями щодо початку формування нових груп. А поки можете взяти участь у звичайному форматі двічі на тиждень - щовівторка та щочетверга з 14:00 до 16:00.

Також є можливість записатися на індивідуальні консультації. Дитячий психолог Тетяна Федорівна поспілкується із кожною дитинкою окремо і допоможе мʼяко та делікатно виявити та розв'язувати проблеми

📞 Індивідуальні консультації можливі за попереднім записом у будні з 09.00 до 20.00 за номером 0951530770 (Тетяна Федорівна).

*Проєкт «Психологічна підтримка дітей ВПО з Бердянської МТГ у м. Запоріжжі» реалізується за підтримки БО «Українська освітня платформа»