Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08.02.2024 16:37

Новий пропагандистський осередок

65c50cda9c7de__Плани-окупантів.png

У Бердянську окупанти планують створити новий пропагандистський осередок з військовою підготовкою.

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські загарбники не припиняють спроб інтегрувати українську молодь в свої пропагандистські осередки. Як ми повідомляли раніше, у Бердянську школярів масово агітують вступати до лав так званої «Юнармії» - ідеологічної рашистської організації. 

Наступним кроком для окупантів є створення спеціалізованого центру військово-спортивної підготовки та патриотичного виховання молоді «Воин». Відкривати його збираються на базі дитячого табору «Іскра», який прибрали до рук загарбники.

У новоствореному «центрі» наших дітей виховуватимуть для війни на боці рф - вчитимуть вогневій підготовці та нав'язуватимуть ідеологію «русского мира». Головна мета - знищити українську ідентичність та змусити майбутні покоління вбивати свій народ.

❗️До «навчального процесу» планують прислати у Бердянськ теренерів-кураторів з росії, проте не виключено, що задля цього залучатимуть і місцеве населення. Наголошуємо, що будь яка співпраця з окупантами, особливо в контексті дітей, буде суворо каратися за українським законодавством.

1.jpg