Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13.01.2024 10:21

Вшанування пам'яті героїчних бердянських юнаків

65a2aae7a8ba6__Вулиці.png

В листопаді минулого року Бердянська міська військова адміністрація звернулась до голови робочої групи з реєстру урбанонімів м. Запоріжжя з ініціативою вшанувати пам'ять героїчних бердянських юнаків Тіграна Оганнісяна та Микити Ханганова перейменуванням на їх честь запорізьких вулиць

В Запорізькій міській раді винесли на голосування пропозицію з перейменування міських вулиць іменем бердянських Героїв. Голосування відбувалось на офіційному сайті Запорізької міської ради. За його результатами запоріжці підтримали таку ініціативу. Пропонується нині існуючу вул. Лассаля розділити на дві окремі частини і присвоїти їм назву імені Тіграна Оганнісяна та Микити Ханганова. 

Результати голосування запоріжців буде винесено на засідання робочої групи з питань топоніміки, після чого відповідна районна адміністрація в м. Запоріжжя підготує проект рішення, який має бути затверджений на сесії міської ради. 

Висловлюємо щиру подяку за сприяння депутату Запорізької міської ради Павлу Варванському та мешканцям Запоріжжя, які проголосували за перейменування вул. Ласалля іменами відважних бердянських юнаків, які стали символом руху опору російському агресору на окупованих територіях України. Розраховуємо на позитивне рішення депутатського корпусу Запорізької міської ради.

1.jpg 2.jpg