Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/12/2020

Рішення виконкому від 09.12.2020 № 417 «Про затвердження переліку документів для звернень громадян щодо отримання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна дитини»

Про затвердження переліку документів для звернень громадян щодо отримання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна дитини

Згідно зі ст. 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 17, 18 Закону України “Про охорону дитинства”, ст. 177 Сімейного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, п. 6 ст. 203 Цивільного кодексу України, пунктів 66, 67 постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини” зі змінами, з метою захисту майнових прав дітей, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В :

1. Затвердити перелік документів, що надаються батьками дітей або особами, які їх замінюють, для отримання дозволу на придбання або відчуження нерухомого майна, право власності на яке або право користування яким має дитина, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 17.11.2009 № 603 “Про затвердження переліку документів”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у межах наданих повноважень.

Заступник міського голови, член виконавчого комітету Юлія ДОЙНОВА

Додаток