Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

09/12/2020

Рішення виконкому від 09.12.2020 № 399 «Про виконання делегованих повноважень відділом транспорту та зв’язку виконавчого комітету Бердянської міської ради у 2018-2020 роках згідно із Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”»

Про виконання делегованих повноважень відділом транспорту та зв’язку виконавчого комітету Бердянської міської ради у 2018-2020 роках згідно із Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу транспорту та зв'язку виконавчого комітету Бердянської міської ради Удовиченко І.В. про виконання відділом делегованих повноважень згідно із Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”, ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію начальника відділу транспорту та зв'язку виконавчого комітету Бердянської міської ради Удовиченко І.В. про виконання відділом делегованих повноважень згідно із Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” у 2018-2020 роках взяти до уваги (додається).

2. Вважати роботу відділу транспорту та зв'язку виконавчого комітету Бердянської міської ради задовільною.

3. Відділу транспорту та зв`язку виконавчого комітету Бердянської міської ради (Удовиченко І.В.) продовжити виконання делегованих повноважень відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні ”.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради у межах наданих повноважень.

Заступник міського голови, член виконавчого комітету Юлія ДОЙНОВА

Додаток