Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

10/11/2020

Рішення виконкому від 10.11.2020 № 374 «Про затвердження Положення про колегію відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради в новій редакції»

Про затвердження Положення про колегію відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради в новій редакції

Згідно зі ст. 32 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Положенням про відділ освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради, затвердженим рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 21.08.2020 № 289, з метою колегіального вирішення актуальних питань діяльності освітніх закладів Бердянської міської об’єднаної територіальної громади виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Положення про колегію відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради в новій редакції, що додається.

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 15.01.2013 № 5 « Про затвердження Положення про колегію відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради ».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток