Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/10/2020

Рішення виконкому від 13.10.2020 № 348 «Про створення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах»

Про створення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Керуючись ст.ст. 40, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 585 “Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах”, ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Створити міждисциплінарну команду для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у складі представників суб’єктів виявлення та/або організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах (далі - суб’єкти), визначених постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 585 “Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах”.

2. Надати повноваження службі у справах дітей виконавчого комітету Бердянської міської ради наказом служби затверджувати персональний склад міждисциплінарної команди для забезпечення допомоги кожній конкретній дитині, яка береться на облік служби у справах дітей, як така, що опинилась у складних життєвих обставинах, на підставі пропозицій суб’єктів та проводити засідання міждисциплінарної команди.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ