Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

13/10/2020

Рішення виконкому від 13.10.2020 № 342 «Про затвердження Поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для фізичної особи-підприємця Сороки В.С.»

Про затвердження Поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для фізичної особи-підприємця Сороки В.С.

Згідно зі ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 40 Водного кодексу України, ст.29 Закону України «Про питну воду та питне водопостачання», п.12 Порядку розроблення та затвердження технологічних нормативів використання питної води, затвердженого наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 15.11.2004 № 205 зі змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.06.2014 № 179, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, на підставі звернення фізичної особи-підприємця Сороки В.С. від 01.10.2020 № 30/20 щодо затвердження Поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води, погоджених Департаментом агропромислового розвитку та захисту довкілля Запорізької облдержадміністрації та Державним агентством водних ресурсів України у Запорізькій області, з метою забезпечення раціонального використання водних ресурсів, стимулювання діяльності суб'єктів господарювання до зменшення втрат питної води під час її виробництва, транспортування та технологічних витрат в системах водопостачання, виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води для фізичної особи-підприємця Сороки В.С. строком на 5 років, що додаються.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток