Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

30/09/2020

Рішення виконкому від 30.09.2020 № 330 «Про встановлення ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб населення, бюджетних установ та організацій, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) та послугу з постачання теплової енергії для потреб населення на період з 01.10.2020 р. по 30.09.2021р.»

Про встановлення ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб населення, бюджетних установ та організацій, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) та послугу з постачання теплової енергії для потреб населення на період з 01.10.2020 р. по 30.09.2021р.

Керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законами України «Про житлово-комунальні послуги», «Про теплопостачання», Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житловокомунальні послуги» (зі змінами), наказами Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 “Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності”, від 12.09.2018 № 239 «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», ст.25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, рішенням виконавчого комітету Бердянської міської ради від 13.08.2019 №284 «Про встановлення форм для розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, що додаються до заяв суб’єктів господарювання, які подаються на їх встановлення до виконавчого комітету Бердянської міської ради» (зі змінами), протоколом наради робочої комісії з перевірки економічного обґрунтування розрахунків тарифів від 01.09.2020 № 4, на підставі розрахунків тарифів та матеріалів до них, поданих ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» 03.08.2020 (вх. №4791/33-01), щодо економічного обґрунтування розміру тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послугу з постачання теплової енергії для потреб населення, бюджетних установ та організацій, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення) виконавчий комітет Бердянської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Встановити ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб населення на рівні 1 719,55 грн/Гкал (з ПДВ), бюджетних установ та організацій відповідно – 1 842,61 грн/Гкал (з ПДВ), релігійних організацій – 1719,65 грн/Гкал (з ПДВ) та інших споживачів (крім населення) – 1 842,61 грн/Гкал (з ПДВ) за складовими згідно з додатком 1.

2. Встановити ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» тариф на послугу з постачання теплової енергії для потреб населення на рівні 1 719,55 грн/Гкал (з ПДВ). 3. Встановити ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» для кожного багатоквартирного будинку, обладнаного системою автономного опалення, за адресами: вул. Перлинна, буд. 2а (котельня № 10), вул. Консульська, буд. 84А (котельня № 18):

- тарифи на теплову енергію, що виробляється та постачається за допомогою систем автономного опалення - 1 719,55 грн./Гкал (з ПДВ) за складовими згідно з додатком 2,

- тариф на послугу з постачання теплової енергії - 1 719,55 грн/Гкал (з ПДВ).

4. Визначити рівень рентабельності, встановлений до економічно обґрунтованих витрат, а саме:

- населення – 2,43 %,

- бюджетним установам та організаціям — 9,76 %,

- релігійним організаціям – 2,43%,

- іншим споживачам (крім населення) – 9,76 %. 5. Затвердити ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» структуру тарифів:

- на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для всіх категорій споживачів та послугу з постачання теплової енергії для потреб населення згідно з додатками 3-6,

- на теплову енергію, що виробляється та постачається за допомогою систем автономного опалення для кожного багатоквартирного будинку, обладнаного системою автономного опалення, за адресами: вул. Перлинна, буд. 2а (котельня № 10), вул. Консульська, буд. 84А (котельня № 18) та послугу з постачання теплової енергії для потреб населення згідно з додатками 7-8.

6. Встановлені тарифи вступають в дію з дня оприлюднення цього рішення на офіційному веб-сайті Бердянської міської ради.

7. Тарифи, що встановлюються цим рішенням, застосовуються до правовідносин, які виникають на підставі договорів про надання послуг з постачання теплової енергії, укладених за вимогами Закону України «Про житлово-комунальні послуги», та вступають в дію згідно з вимогами чинного законодавства.

8. ПрАТ «Бердянське підприємство теплових мереж» (Литовченко Ю.А.) повідомити споживачів про зміну тарифу у терміни, встановлені пунктом 5 статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги».

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г. у межах наданих повноважень.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 8