Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08/09/2020

Рішення виконкому від 08.09.2020 № 305 «Про прийняття громадян на квартирний облік та зняття з квартирного обліку»

Про прийняття громадян на квартирний облік та зняття з квартирного обліку

Згідно зі ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.15 Житлового кодексу Української РСР, ст. 25 Статуту територіальної громади міста Бердянська, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затвердженими постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 № 470, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1.Затвердити:

1) Протокол міської громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Бердянської міської ради від 14.08.2020 № 3, що додається.

2) Список громадян, які прийняті на квартирний облік при виконавчому комітеті Бердянської міської ради, згідно з додатком.

2. На підставі рішення міської громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Бердянської міської ради (протокол від 14.08.2020 № 3) зняти з квартирного обліку: - у зв’язку з поліпшенням житлових умов Савченка Олександра Володимировича; - перевести Новосад Софію Вікторівну, яка перебуває у списку позачергового надання житла (пільга (...) до загальної черги, у зв’язку з втратою пільги.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горячова Г.Г.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

(...) - текст, який містить конфіденційну інформацію про фізичну особу

Додаток