Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08/09/2020

Рішення виконкому від 08.09.2020 № 302 «Про внесення змін до Положення про порядок організації та проведення конкурсів із закупівель у новій редакції»

Про внесення змін до Положення про порядок організації та проведення конкурсів із закупівель у новій редакції

Керуючись ст. 40 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою недопущення порушень фінансової дисципліни щодо цільового і ефективного використання коштів, досягнення оптимального та раціонального їх використання, визначення постачальників (виконавців, надавачів) товарів, робіт і послуг на конкурентних засадах, для організації та проведення конкурсів з визначення постачальників (виконавців, надавачів) на закупівлю товарів, робіт і послуг на суму, що не підпадає під дію Закону України «Про публічні закупівлі» зі змінами внесеними Законом України від 19.09.2019 №114-IХ, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Внести до Положення про порядок організації та проведення конкурсів із закупівель у новій редакції, затвердженого рішенням виконкому Бердянської міської ради від 14.04.2020 № 132, такі зміни:

1) Викласти абзац 2 пункту 1 у редакції такого змісту: «Це Положення визначає основні засади взаємодії, сферу діяльності, повноваження та відповідальність конкурсної комісії із закупівель (далі комісія), а також визначає порядок організації та проведення конкурсів із закупівель з метою визначення постачальників (виконавців, надавачів) товарів, робіт і послуг, для замовників Бердянської міської ради, за умови, що вартість закупівлі товарів, послуг дорівнює або перевищує 10,0 тис. грн, а робіт – 20,0 тис. грн та не перевищує 50,0 тис. грн, у разі здійснення закупівель, вартість яких дорівнює або перевищує 50,0 тис. грн без застосування електронної системи закупівель відповідно до ч.7 ст. 3 Закону, у разі здійснення закупівель відповідно до ч. 5 ст.3 Закону (далі - конкурси)».

2) У пункті 8 замість слів «предмет закупівлі, визначений відповідно до Наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 17.03.2016 № 454 "Про затвердження Порядку визначення предмета закупівлі" зі змінами» читати «предмет закупівлі, визначений відповідно до Порядку визначення предмета закупівлі».

3) Викласти абзац 1 пункту 2 у редакції такого змісту: «закупівля — придбання замовниками Бердянської міської ради товарів, робіт і послуг на конкурсній основі у порядку, встановленому цим Положенням».

2. Це рішення є невід’ємною частиною рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 14.04.2020 № 132 „ Про затвердження Положення про порядок організації та проведення конкурсів із закупівель у новій редакції”.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дєєву О.О.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення