Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

08/09/2020

Рішення виконкому від 08.09.2020 № 300 «Про створення комісії з розгляду проблемних питань щодо встановлення права на призначення житлових субсидій та пільг населенню та затвердження Положення по неї»

Про створення комісії з розгляду проблемних питань щодо встановлення права на призначення житлових субсидій та пільг населенню та затвердження Положення по неї

Згідно зі ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положенням про порядок призначення житлових субсидій, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 №117 “Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги”, ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська, з метою розгляду і практичного вирішення питань надання житлових субсидій, враховуючи особливі обставини, в яких знаходяться сім'ї, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1. Створити комісію з розгляду проблемних питань щодо встановлення права на призначення житлових субсидій та пільг населенню.

2. Затвердити:

1) Положення про комісію з розгляду проблемних питань щодо встановлення права на призначення житлових субсидій та пільг населенню, що додається;

2) склад комісію з розгляду проблемних питань щодо встановлення права на призначення житлових субсидій та пільг населенню згідно з додатком.

3. Визнати такими, що втратили чинність, пункти 1, 2 рішення виконавчого комітету Бердянської міської ради від 10.12.2019 №382 “Про затвердження Положення про комісію з розгляду проблемних питань та встановлення права на призначення деяких видів державної соціальної допомоги, пільг та житлових субсидій населенню”.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 

Додаток 2