Бердянська міська територіальна громада

Запорізька область, Бердянський район

28/08/2020

Рішення виконкому від 28.08.2020 № 295 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на посади директора та педагогічних працівників комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бердянської міської ради»

Про затвердження Порядку проведення конкурсу на посади директора та педагогічних працівників комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бердянської міської ради

На виконання Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту»», ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 672 «Деякі питання професійного розвитку педагогічних працівників» ст. 91 Статуту територіальної громади міста Бердянська для визначення прозорого та чіткого порядку призначення на посади директора та педагогічних працівників комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бердянської міської ради, виконавчий комітет Бердянської міської ради

В И Р І Ш И В:

1.Затвердити Порядок проведення конкурсу на посади директора та педагогічних працівників комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бердянської міської ради, що додається.

2. Координацію роботи щодо практичної реалізації цього рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради Липського В.М.

3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дойнову Ю.В.

Міський голова Володимир ЧЕПУРНИЙ

Додаток 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення